Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

zestaw za 3400zł dla kolegi

Adek231

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Piszę ten temat z konta kolegi, nie chcę specjalnie zakładać konta, a że kolega właśnie tu ma konto, to skorzystam ; )

Zestaw chcę, aby zawierał takie podzespoły jak:

- procek i5 2500k

- 8GB ram (najlepiej 2x4GB)

- grafika GTX 570

- cieszyłbym się, gdybyście dali jakąś lepszą obudowę niż ten SilentiumPC Brutus, jak dla mnie ona jest brzydka, podoba mi się najbardziej Zalman Z9 plus, ale jak cena innych podzespołów będzie taka, że zestaw nie zmieści się w cenie, to jakąś lekko tańszą obudowę, ale nie tego brutusa (i jakąś ładną ;] )

Cały zestaw jakbyście złożyli z dyskiem (500GB najlepiej SATA III ) i nagrywarką (jakąś tanią) to byłbym wdzięczny (bez chłodzenia do procka, boxowe wystarczy)

@ Zestaw nie może przekroczyć ceny 3400zł i byłoby świetnie, gdybyście dali linki z morele

@Edit:

sorka, za złą nazwę tematu, ale najpierw pisał właściciel konta, ale musiał już iść i nie zdążył napisać, więc ja dokończyłem i zmieniłem, że ja pisałem, ale zapomniałem tematu zmienić :D

Weteran
Opublikowano

Tej grzałki GTX570 nie opłaca się brać :) Fractal robi bardzo dobre obudowy, ale w pułapie 400+zł :) Pamięci Kingstona słabo napięcia wytrzymują, lepiej dopłacić do HAWK'a od MSI :)

Moja propozycja:

http://www.esc.pl/build.php?edit=1&products_id=46335

Opublikowano

tylko wtedy musialby miec plyte z obsluga 2 kart, wiecej wydac na to, a napisal ze cena max 3400, zasilacz by musial miec mocny i podkrecic mocno procek, co wiaze sie z kupnem lepszego chlodzenia

gtx 570 moze i jest (jak to ktos napisal) grzałką, ale polecajac hawka,polecileś nie tylko jeszcze wieksza grzalke, ale do tego chodzącą jak odkurzacz, a musi tak chodzic, zeby ledwo karte chlodzic

wybor 570 jest bardzo dobry, zotac ma dobra wersje tej karty.

jak dobrze pamietam to palit tez ma nie najgorsza

Opublikowano

To i tak nie bedzie mialo na nic wplywu jak bedzie miala 20st. wiecej, jest tak skonstruowana zeby odpowiednio wyzsza temperature wytrzymywala.

Wez GTX570 SOC od gigabajta.

Unbanned :]

Wszelkie pytania/wiadomości kierować na

Misiekantos253

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...